Kvasinky vínne, univerzálne, 10 g/50 l


Kvasinky na kvasenie muštu a rmutu, použitý druh kvasiniek Saccharomyces cerevisiae, ktorý je z ekolologického prostredia.
Návod:
10 g kvasiniek rozpustíte v 1 dcl zmesi muštu a vody (pomer 1/3 : 2/3) o teplote 35 - 40°C. Zmes za občasného premiešania necháte stáť 20 minút a následne vlejete do muštu, rmutu.
Dávkovanie:
10 g kvasiniek je určených na 50 L muštu, rmutu.
Vlastnosti:
- kvasná teplota 12 - 34°C
- účinnosť do 13,5 obj. % alkoholu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Preparáty na ošetrenie vína |
---|---|
Hmotnosť: | 0.01 kg |
EAN: | 5997948146622 |
Hmotnosť: | 10 g |
Súvisiaci tovar
Podobné produkty

Čírič vína od značky Tukros je ideálny spoločník pre každého milovníka vína. Tento elegantný čírič pomáha odstrániť sedimenty a...

Napomáha stimulovaniu rastu a rozmnožovaniu kvasiniek pri kvasení, dávkovanie 10 g na 50 L. Odporúča sa hlavne pre ťažko...