Kvasinky vínne, univerzálne, 10 g/50 l


Kvasinky na kvasenie muštu a rmutu, použitý druh kvasiniek Saccharomyces cerevisiae, ktorý je z ekolologického prostredia.
Návod:
10 g kvasiniek rozpustíte v 1 dcl zmesi muštu a vody (pomer 1/3 : 2/3) o teplote 35 - 40°C. Zmes za občasného premiešania necháte stáť 20 minút a následne vlejete do muštu, rmutu.
Dávkovanie:
10 g kvasiniek je určených na 50 L muštu, rmutu.
Vlastnosti:
- kvasná teplota 12 - 34°C
- účinnosť do 13,5 obj. % alkoholu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Preparáty na ošetrenie vína |
---|---|
Hmotnosť: | 0.01 kg |
EAN: | 5997948146622 |
Hmotnosť: | 10 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Súvisiaci tovar
Podobné produkty

Čírič vína od značky Tukros je ideálny spoločník pre každého milovníka vína. Tento elegantný čírič pomáha odstrániť sedimenty a...

Napomáha stimulovaniu rastu a rozmnožovaniu kvasiniek pri kvasení, dávkovanie 10 g na 50 L. Odporúča sa hlavne pre ťažko...